Sandblåsing Booth

Sandblåsing Booth
Chat nå
Produktdetaljer
Produktbeskrivelse
Sandblåsingsrom brukes hovedsakelig til å håndtere store deler eller konstruksjoner av spesielle og komplekse arbeidsstykker for å oppnå overflaterensningsroder, øke vedheft mellom arbeidsstykke og belegg og andre effekter. Sprøytepistolen som er installert i sandblåsingsrommet, kan rengjøre overflaten av delene ved å bruke trykkluft som kraft, metall slipemiddel som sprengningsmiddel.

Arbeidsstykket bæres av vognen, og slibemaskinen kan automatisk sorteres og fjernes automatisk.dører
Servicedøren er bygd i sveisede profiler og har en låsing i stålplater, og er internt belagt med slitebestandig gummi. Et eksklusivt tetningssystem forhindrer tap av slipende materialer og gjør det mulig å lukke dørene uten anstrengelse. Eventuelt kan to dører leveres (tunnel type rom) og en dør for operatøren. Sensorer som er koblet til dørene, avbryter automatisk sprengningsoperasjonen når en av dem åpnes.
armaturer
Hver LED-lampe konstruksjon og posisjonering muliggjør maksimal utnyttelse av lysstyrken. Festesystemet muliggjør enkel fjerning, for vedlikehold.
Arbeidskamre
Bygget i fargestålfliser, moduleres de for å tilfredsstille enhver dimensjon i høyde, bredde og lengde. Innvendig (unntatt på taket) er det et gummi belegg som beskytter dem mot slitasje og hjelper i akustisk isolasjon.
Horisontal transport av slipemiddel
Dette systemet kombinerer stasjonen av skrapevogner som fører slitematerialet til midten av arbeidskammeret, hvor det samles inn av en skruetransportør (i noen tilfeller med beltetransportør) som fører slipematerialet opp til foten av skuffen heis (rensemiddel for slipemiddel). På hele gulvflaten er det et gitter som er dekket av en perforert plate, som beholder større urenheter eller til og med små deler som kan falle ved et uhell på gulvet. Dette unike systemet som brukes av CMV krever en mye mindre installert kraft som de andre systemene, takket være friksjonskoeffisienten (slitasje), som er mye mindre i dette systemet.
Kontrollpanel
Monteres på et skjermet skap, det har termisk beskyttelse og sammenkobling for motorene, noe som gjør det umulig å koble dem i feil rekkefølge. Eventuelt leveres den med en PLC for automatisk styring av utstyret. Den oppfyller de viktigste internasjonale standarder, blant annet 60204-1 i EEC. Hvis du er på utkikk etter ny sandblåsing booth for salg, fabrikkpris, merkevare, laget i Kina, varmt salg, direkte selger og utenlands sandblåsing booth fra profesjonell produsent, leverandør og fabrikk, er du velkommen til å kontakte oss, er vi alltid på dine behov av CE, tilpasset, profesjonelt, konkurransedyktig, høy presisjon, ny og god kvalitet, og PUHUA sandblåsing booth. Og velkommen til engrosprodukter med god kvalitet og profesjonelt design fra oss.
Forespørsel